Skip to main content

Fastmonterte produkter

Titan Sport leverer alle typer fastmontert utstyr til både utendørs og innendørs bruk. Du får alt fra tribuneløsninger til basketmål. 

Ribbevegger

Titan Sport avd. Aurskog har produsert ribbevegger i en årrekke. Våre solide ribbevegger produseres i norsk furu/bjørk og blir nennsomt pusset for hånd og behandlet med miljølakk. Standard ribbevegg kommer i 750 x 2650 mm fra gulv til topp og kan bygges i antall sammenhengende felt etter ønske. Vi leverer også andre størrelser på bestilling. Leveres komplett med vegglist for montering til vegg.

Klatreutstyr

Gjør gymtimen til en lek – hinderløype på 1 – 2 – 3!!

Alle våre ribbeveggsystemer lar seg utvide med våre egenproduserte klatresystemer. Du kan få egne klatreveggelementer til å hekte rett på ribbeveggen, i tillegg har vi egne klatreveggmoduler med 16 punkter plate på 150×150 cm for plassering av klatregrep og ferdige klatreinstallasjoner der du kan sette sammen seksjoner til din egen hinderløype med blant annet klatrevegg, ribbevegg, ringer og taustige. Alt i klarlakkert furu og påsatte lister bak for feste i spikerslag. Vi leverer også klatregrep, klatretau, sikkerhetspakke og sikkerhetsduk for klatring.

Bomsystemer

Alle våre bomsystemer produseres i limet kvistfri furu som er behandlet med miljølakk. Bomsystemet er utviklet for hard bruk for mange generasjoner i turn- og gymnastikksalen. Hos oss får du komplette bomsystemer med takskinner, veggfast kanal, løs bomstolpe og enkle/doble bommer. Leveres komplett med vegglist for montering til vegg. Vi har også frittstående bom med hylser i gulv for de som ønsker en lettere patent enn de mest brukte fra tak/vegg.

Tausystemer

Hva er gymsalen uten en rekke klatretau? Enten de skal brukes til klatretrening eller slenging i lianer når det er «Floor is lava» som pågår, er det viktig at tauene har rett dimensjon, god friksjon og ikke minst sikker innfestning.

Vi leverer komplette klatretausystem i form av takskinne med klatretau. Dette er en takhengt skinne med vogner i taket som har klatretauene hengende i vognene slik at du kan dra de ut fra veggen når de skal brukes. Disse skinnene kan tilpasses i lengder,  for eksempel til 6 eller 8 tau i standard lengder.  Vi leverer klatretau i 32 mm i flere ulike lengder, samt sikkerhetsutstyr. Vi tilbyr også pålagt sikkerhetskontroll av alle våre installasjoner.

Mål (fotball, håndball, basket)

Titan Sport leverer egenproduserte mål til fotball, håndball og basket. Målene kan fås med mange ulike festeanordninger i gulv, vegg eller tak for enkel og plassbesparende oppbevaring.

Fotballmål leveres i helsveiset aluminium med transporthjul.

Håndballmål har stolper i furu og kan leveres heisbart med motor, innsvingbart til vegg eller frittstående med innsvingbare bøyler for enklere lagring. Vi har også nye mål som bla passer perfekt for 5’er håndball. Disse har store hjul og tung bakstang.

Basketmål leveres enten som takhengt i matchsystem/skolemodell med motor, eller vegghengt modell. Denne kan justeres i min/max høyde. Standardplate er produsert i MDF, men denne kan også leveres med plate i polykarbonat.

Alle mål kan leveres med match- eller treningsnett og de store målene er selvfølgelig tippsikre.

Nett til badminton og volleyball

Titan Sport produserer nett og stolper i eloksert aluminium for volleyball i match- og treningsutførelse for bruk i gulvhylser og veggfester. Høyden på nett kan justeres. Nett er i slitesterk polyester.

Vi leverer også frittstående badmintonstolper i 70 mm stål med motvekt på hjul. Nett er i slitesterk polyester.