Skip to main content

Heisevegger

Titan Sport har siden 1975 produsert og montert heisevegger for hurtig romoppdeling av flerbrukshaller, sportsbygg, gymsaler og storhaller. Over 750 idrettshaller i Norge har vegger fra oss.

Heisevegger for alle formål. Fra enkle nettingvegger til solide lydvegger med kraftig støyredusjon.

Heisevegger er en rask og effektiv måte å dele opp idrettshaller og lignende, slik at man lett kan drive flere aktiviteter uten å bli forstyrret av andre. Heisevegger leveres med Titans egenutviklede løftesystem. Systemet er basert på en massiv stålaksling opplagret med lagerbukker og kulelager av høyeste kvalitet. Spesialdesignede båndsneller sikrer en meget lang levetid på løftebåndene. Motoren har en innebygd fallsikring og dobbelt sett med endebrytere.

Vi leverer alt fra enkle nettvegger for skjerming av tribuner, til tunge lydisolerende vegger med støyreduksjon på opptil 40 db. Titan Sport tilbyr selvsagt også en gunstig sikkerhetskontroll av veggene. For mer informasjon, vennligst ta kontakt.

Husk at heisvegger kun skal betjenes av ansvarlige personer. Derfor leveres alle våre heisvegger med nøkkelbrytere.

Titan Alfa

Nettheisevegg

Alfa serien bruker en lett og fleksibel PVC duk. Duken har lommer til både topp- og bunn-rør. Duken kan også leveres med doble duksider slik at løftebånd kommer inne i veggen. Leveres med enkle eller doble duksider nederste 3m og kraftig nett i øvre del.

Nett leveres i raknefri nylon. Nettet kan leveres i flere forskjellige farger og maskestørrelser.

Duken leveres ferdig sveiset etter kundens mål og ønsker.

Titan Beta 20

Lettvegg med støyredusksjon

Dette er en lett heisevegg med moderat lydreduksjon (15-20db). Heiseveggen leveres med enkle eller doble helsveisede duksider i armert PVC. Titan Beta 20 er et rimelig alternativ til vår tunge lydisolerende vegg, Titan Delta 30.

Beta serien bruker en lett og fleksibel PVC duk. Duken har horisontale lommer til avstivnings-/ og bunn-rør.Heiseveggen leveres som regel med doble duksider for økt lydreduksjon.

Duken leveres ferdig sveiset etter kundes mål og ønsker.

Titan Delta 30

Lydvegg

Dette er en heisevegg med lydreduksjon på 25-30db. Veggen har doble duksider i kraftig armert PVC duk.For å oppnå maksimal lydreduksjon må det bygges føringskanaler på siden av veggen.

Delta serien bruker vår sterkeste og tyngste PVC duk 1660/2000 gram/m². Duken er armert med PES, en meget sterk polymer som gir en vegg som er både fleksibel og sterk. PVC duken har i tillegg dokumentert brannklasse B1 (DIN 4102). Titan Sport AS er eneleverandør i Norge.

Vår egenutviklede dukskjøt består av aluminiumprofiler som er stiftet sammen med kraftige stålkramper som gir høy kvalitet og lang levetid. Titan Delta har 10 års garanti på duksømmer.

Rw 25-30 dB lydreduksjon.
Doble duksider. 10 års garanti på dukskjøter.

Titan Delta 40

Lydvegg

Dette er vår tyngste heisevegg med lydreduksjon på 30-40 db. Veggen har doble duksider i kraftig armert PVC duk.For å oppnå maksimal lydreduksjon må det bygges føringskanaler på siden av veggen.

Delta serien bruker vår sterkeste og tyngste PVC duk 1660/2000 gram/m². Duken er armert med PES, en meget sterk polymer som gir en vegg som er både fleksibel og sterk. PVC duken har i tillegg dokumentert brannklasse B1 (DIN 4102). Titanprodukt AS er eneleverandør i Norge.

Vår egenutviklede dukskjøt består av aluminiumprofiler som er stiftet sammen med kraftige stålkramper som gir høy kvalitet og lang levetid. Titan Delta har 10 års garanti på duksømmer.

Rw 30-40 dB lydreduksjon.
Flerlags, doble duksider med innvendig støydemping. 10 års garanti på dukskjøter.