Skip to main content

Fra tennisball til medisinball.

Titan Sport er en totalleverandør av utstyr til gymsaler, idrettshaller og sportsbygg over hele landet.

Vi leverer alt fra badmintonballer til store installasjoner som lydisolerende skillevegger og ballfangernett.

Løst idrettsutstyr

Titan Sport fører et bredt utvalg av produkter for idrett, lek og moro. Her får du en liten smakebit fra vårt rikholdige produktutvalg. Er det noe spesielt du leter etter, spør oss!

Treningsapparater og vekter

Titan Sport fører en rekke produkter fra Abilica og Sportsmaster, og kan leverer en rekke treningsapparater til bruk hjemme og på treningssentre.

Ballspill

Titan Sport leverer alt du trenger til alle typer ballspill, enten det er fotball eller boccia.

Friidrett

Når det står friidrett på timeplanen vil du trenge mer enn en friidrettsbane. Titan Sport leverer alt fra målebånd til satsplanken. Alt kommer i ulike størrelser og utførelse for ulik alders- og konkurransebruk.

Gymsal

Markedets flotteste balansebenk produseres og selges av Titan Sport. Vi leverer du trenger av standardutstyr til gymsal, fra balansebenk til turnringer. Vi produserer også spesialtilpasset utstyr.

Kampsport

Titan Sport leverer ulike former for utstyr til kampsort, så som pads, bokse/sparkeputer, hansker og boksesekk. Vi sørger for trygg og sikker innfesting av takmonterte produkter.

Svømming

Driver du med svømmeundervisning bør du ha et godt utvalg av både flyteelementer, flytebelter og leker til bruk i basseng. Titan Sport hjelper deg gjerne å fylle bassenget.

Utelek

For å fylle skolegården med lek og aktive barn, kan det være lurt å fylle utstyrsrommet med et godt utvalg av uteleker. Titan Sport har det du trenger!

Tilbehør

Vi har alt fra stoppeklokker til førstehjelpsutstyr, og hjelper deg med det du måtte trenge av tilbehør når flerbrukshallen skal innredes.