Skip to main content

120 år med produksjon av idrettsutstyr

Titan Sport med sine to avdelinger i Drammen og Aurskog har til sammen 120 års erfaring med produksjon av idrettsutstyr til norske gymsaler og idrettsanlegg. Vår kunnskap og erfaring er din trygghet!

I mars 2018 ble Killingmo & Tønsberg kjøpt opp av Møller Invest AS, som også er eier av Titansport AS. Vi er stolte av å kunne presentere et lite utdrag av historien bak avdelingene i Drammen og på Aurskog!

Killingmo & Tønsberg,
avd. Aurskog

Et lite stykke norsk industrihistorie

Killingmo & Tønsberg AS ble etablert som trevarefabrikk så tidlig som i 1946. Det har vært en jevn utvikling på disse årene og i dag omfatter våre aktiviteter: Trebearbeiding, metallbearbeiding, lakkering av stål og tre, søm/stopping, tegning/konstruksjon, montering/service, konsulentarbeid og rådgivning.

Fra januar 2016 er vi også forhandler og leverandør av tribuneløsninger. Vi er pr idag 18 ansatte som betjener idrettssektoren med varer. Vi har utstyrt de aller fleste gymsaler og idrettshaller i Norge, i alt ca. 3.500 stk. Produksjon, markedsføring og salg foregår fra vår fabrikk i Aurskog og i fra Titan Sport i Drammen. Vi har et meget bredt spekter på utstyr på lager, og dekker behovet for idrettssektoren på skoler og idrettshaller, samt de fleste idretter med trenings- og konkurranseutstyr.
I tillegg produserer vi:
– Garderobeutstyr, ribbevegger, turn- og basketutstyr.
– Heisevegger.
– Sceneløsninger og tribuner.
– Fotballmål og håndballmål.

Titan Sport,
avd. Drammen

Titan Sport AS er Norges ledende produsent av ballfangernett og skillevegger. Vi har produsert og montert heisevegger i alle varianter siden 1975. I starten var det fokus på heisevegger og ballfangernett, og etterhvert som hallene har økt i størrelse har også behovet for ulike typer heisevegger vokst fram. I dag produserer vi både skillevegger med nett, hel vegg og lyddempende vegg.  Vi har alltid hatt et stort fokus på sikkerhet og service, og tilbyr sikkerhetskontroller etter montering. Over 700 idrettshaller i Norge har vegger levert fra Titan Sport!

Titan Sport er en totalleverandør for gymsaler, idrettshaller og sportsbygg over hele Norge. Vi leverer alt fra baller, apparater og utstyr av høy kvalitet, til større installasjoner som ballfangernett, ballbinger og heisevegger. Vi har både store og små kunder, offentlige og private, samt idrettslag og foreninger. Vi hjelper deg hele veien med befaring, prosjektering, montering og service.